ARA ES DEMÀ.

DEBAT SOBRE EL FUTUR DE L’ENSENYAMENT A CATALUNYA

El Consell Escolar de Catalunya proposa fer una reflexió sincera, en profunditat i compartida amb tots els sectors de la comunitat educativa sobre el futur de l’educació. Ens interessa molt conèixer el vostre punt de vista sobre qüestions cabdals que afecten l’ensenyar i l’aprendre, per això us invitem a participar en aquest debat .

El Consell Escolar de Catalunya proposa un marc inicial de debat en forma de cinc ponències, elaborades per experts en cadascun dels àmbits, amb la intenció de centrar la reflexió en una sèrie d’aspectes rellevants i especialment per anar més enllà de la quotidianitat i posar els llums llargs per prendre perspectiva sobre l’educació del futur. Des del mes de novembre de 2016 fins al febrer de 2017 es desenvolupa el debat sobre aquestes ponències al Consell, mitjançant una subcomissió específica, en la qual hi ha representada una bona part de la comunitat educativa. Ara bé, atès que es tracta de recollir totes les percepcions, visions i interpretacions del món educatiu en un sentit ampli, es convida totes les persones i entitats relacionades amb l’educació a analitzar el contingut dels textos dels ponents i expressar les seves idees, propostes i conclusions.

PARTICIPA!!

Fes-nos arribar el teu comentari o suggeriment ABANS DEL 20 DE FEBRER. Escull una o varies de les ponències i participa, posteriorment farem un recull de totes les aportacions i les farem arribar al Consell.